Contact

Scrie-ne pentru informatii suplimentare despre produse, detalii comerciale, sau orice alta intrebare ai completand formularul de mai jos.

Daca ai nevoie de asistenta tehnica, te rugam  sa contactezi un centru de service  si iti vom oferi ajutorul de care ai nevoie.

In temeiul si in sensul articolelor 7, 13 si 23 din Decretul Legislativ nr. 196/2003:

Imi dau consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal in scopurile descrise in sectiunea B) politica de confidentialitate (marketing direct al Grupului Candy Hoover SRL – cu actionariat unic

Imi dau consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal in scopurile descrise in sectiunea C) politica de confidentialitate (Companiilor de marketing direct apartinand Grupului Candy Hoover SRL ca unic actionar, companii terte sau companii asociate aflate in acelasi grup, (ex. GIAS SRL), parteneri apartinand categoriei entitatilor care opereaza in domeniul serviciilor financiare si / sau care opereaza in sectoare producatoare de bunuri conexe aparatelor electrocasnice achizitionate. Lista completa a societatilor apartinand grupului este furnizata la cererea scrisa la adresa de mail privacy@hoover.it)

* Campuri obligatorii