Hoover va prezinta Athen Evo

Noul aspirator vertical, fara sac, fara fir, cu putere de pana la 32.4V, extrem de manevrabil si cu performante superioare. Cele 120 minute de utilizare continua va permit curatarea intregii locuinte, fara a mai fi necesara reincarcarea. Gama include modele cu baterie lithium, asigurand performante in curatare, durata lunga de viata a bateriei si timp redus de reincarcare. Descopera libertatea curateniei fara fir!

Vizioneaza clipul video

Performanta superioara in curatenie

Athen Evo garanteaza performante superioare in curatenie comparabile cu acelea ale unui aspirator cu fir de 2500W. Indeparteaza 100% particulele de praf de pe podele.

Timp mare de functionare

Timp mare de functionare   

Iti poti curata casa cu doar o singura incarcare - Timpul de functionare la o singura incarcare pentru Athen Evo este de pana la 120 minute.

Manevrabilitate maxima

Sistemul inovativ Easy Driving iti permite curatarea cu usurinta a zonelor din jurul mobilei sau a altor obstacole din casa. Cu o simpla miscare din incheietura, inclinarea flexibila speciala de 180° te ajuta sa ajungi in cele mai dificile locuri - fara nici un pic de efort.

Potrivit pentru toate suprafetele 

Capatul motorizat Turbo Face de la Athen Evo este produsul ideal pentru curatarea oricarei suprafete, chiar si cea mai delicata, cum este parchetul.

Usor de folosit

Athen Evo a fost creat pentru a va oferi confort si flexibilitate in utilizare.

Status-ul incarcarii bateriei, intotdeauna sub control  

Ecranul LED, exclusiv si practic te ajuta mereu sa tii sub control nivelul de incarcare a bateriei. Ecranul iti permite, de asemenea, sa verifici progresul incarcarii. O lumina intermitenta semnalizeaza cand Athen Evo este pregatit pentru reutilizare.

Usor de curatat   

Curatarea periei motorizate turbo se face rapid si usor gratie sistemului facil de detasare. Sunt necesare doar doua miscari simple pentru a detasa peria, reducand contactul cu praful. Este usor si igienic.

Golire usoara si rapida a recipientului colector   

Athen Evo are un recipient colector voluminos ce poate fi detasat si golit cu usurinta, prevenind orice contact cu murdaria colectata. De asemenea, incorporeaza si un filtru HEPA. Filtrul retine pana si cele mai fine particule de praf, asigurand o filtrare optima si redand numai aer curat in incapere.

Depozitare verticala 

 Athen Evo este usor de depozitat dupa utilizare multumita pozitiei ergonomice verticale.

Usor si practic  

Athen Evo este usor si practic de utilizat, perfect chiar si pentru curatarea celor mai intinse suprafete, cu un minim efort.

Performanta si design

Design ultra subtire

Design ultra subtire 

 Design-ul special ultra subtire al periilor permit curatarea celor mai ascunse locuri ale casei, chiar si in spatele sau dedesubtul mobilei.

Aderenta maxima 

Structura rotilor si textura suprafetei acestora asigura maxima aderenta pe podea.

Vizibilitate ridicata in timpul curateniei  

Pentru a creste vizibilitatea, chiar si in cele mai intunecate colturi, capul periei este iluminat cu LED-uri.

Doua trepte de putere    

Poti selecta treapta de putere potrivita suprafetei pe care o cureti.

Functia Turbo   

 In situatia curatarii unor urme mai dificile, poti folosi functia Turbo. Treapta maxima de putere iti va permite curatarea eficienta chiar si a celei mai dificile urme.