Dynamic Extreme

Dynamic Extreme este masina de spalat care iti ofera cele mai bune rezultate - silentiozitate unica, design modern, consum scazut de energie si fiabilitate maxima. Design-ul modern si liniar este potrivit oricarui spatiu multumita finisarilor elegante. Materialele si detaliile (cum este ecranul LCD si sticla mata) sunt de calitate superioara.

Vizioneaza clipul video
Un silenzio perfetto

Silentiozitate perfecta

Multumita Inverterului Perfect Silent, Hoover Dynamic Extreme garanteaza un nivel de zgomot imbatabil si un nivel de vibratii minim in toate fazele spalarii, la care se adauga si cel mai bun consum de energie.

Nivele de performanta record

Nivele de performanta record

  • Clasa energetica A+++ -50%
  • Curatare impecabila
  • Cunsum redus la minimum
  • Silentiozitate unica   

 

Ramai in contrl cu casa ta

Ramai in contrl cu casa ta

Multumita aplicatiei Wizard, electrocasnicele tale vor fi mereu conectate prin wi-fi oriunde ai fi. Cu tehnologia OneFi ve fi capabil sa gasesti solutia ideala nevoilor tale si sa iti tii electrocasnicele in control 24/7.

Grija pentru textile

Grija pentru textile 

Dynamic Extreme iti permit sa speli o intreaga incarcatura de articole de diferite culori, obtitand astfel rezultate perfecte, chiar si in programele rapide sau la temperaturi scazute.

 

Precizie maxima a spalatului

Precizie maxima a spalatului 

Functia avansata Kilo Mode masoara greutatea rufelor introduse in masina de spaat, ajustand astfel cantittea de apa, consumul de enrgie si timpul de spalare cu precizie stiintifica

Nessuna preoccupazione

Fara griji     

Aqua Stop este un sistem de preventie creat pentru a preintampina inundatia dandu-ti liniste. In situatia aparitiei unor scurgeri sau defecte la conducta de alimentare cu apa, acest sistem iti protejeaza atat rufele cat si casa.