CONECTEAZA H-PURIFIER LA APLICATIA HON

Conecteaza H-PURIFIER la aplicatia hOn si acceseaza o lume a functiilor care iti vor imbogati experienta purificarii.

 

COMANDA & CONTROL

Vei controla de la distanta toate modurile principale de purificare, precum si setarea ciclului preferat pentru Difuzor si Umidificator. Poti verifica statusul si intretinerea produsului, gasesti manualul de instructiuni si sfaturi despre produsul tau, dar de asemenea poti sa te uiti la tutoriale video si sa alegi programul specific si notificarile. Prin aplicatia hOn, poti chiar sa alegi cum sa controlezi H-PURIFIER, fie prin intermediul Amazon Alexa, fie prin Google Home.

Senzorul CO monitorizeaza constant si H-PURIFIER te va alerta printr-un semnal acustic prin aplicatia hOn, in cazul detectarii de CO.

 

COLECTAREA DATELOR EXTERNE SI INTERNE

Datorita conexiunii Wi-Fi, H-PURIFIER va verifica mediul intern si extern. Iti ofera o comparatie in timp real si functioneaza automat pentru a echilibra aerul din casa. Datele disponibile pe aplicatia hOn iau in considerare urmatoarele particule: PM 2.5, PM10 si COV. Statisticile si graficele pot fi verificate prin intermediul aplicatiei hOn si poti primi sfaturi despre cum sa-ti imbunatatesti aerul din casa.

Multumita aplicatiei hOn, utilizatorul are posibilitatea de a verifica Calitatea Aerului Indexat (AQI) si sa primeasca zilnic prognoze si date consultative. Informatiile despre calitatea aerului din exterior consta in statistici si 3 prognoze pe zi.

 

PROFILUL UTILIZATORULUI ALERGIC.

Imediat dupa procesul de integrare, vei avea oportunitatea de a-ti crea propriul profil alergic, selectand dintre cei mai comuni poleni la care esti alergic, precum iarba, ambrozia, mesteacanul si maslinul. Aceasta functie asigura protectie de calitate pentru utilizatorii sensibili pentru a spori performantele produsului si pentru a garanta un mediu mai curat si mai sanatos in casa.

Aplicatia hOn poate monitoriza prezenta polenilor in aer liber si sa comunice prezenta lor produsului. Setandu-ti profilul, modul de alergie contra polenilor va porni automat, iar in caz de detectare a polenilor selectati, vei fi notificat.

 

NIVELUL DE POLEN

Aplicatia hOn se ocupa intotdeauna de sanatatea persoanelor sensibile. Cele mai relevante date despre polen vor fi prezentate in conformitate cu Profilul Utilizatorului Alergic, pentru a-ti oferi o experienta unica si personalizata.

Datele istorice pot fi consultate si de asemenea sunt disponibile si prognozele. Datele pot fi filtrate dupa o saptamana sau o luna.