DETECTARE: SISTEMUL MULTI SENZOR

Setul de senzori inteligenti monitorizeaza constant calitatea aerului din interior in timp real. Acuratetea de calitate este garantata prin tehnologia laser. Nu este necesara intretinerea. Poti verifica intotdeauna calitatea aerului din casa printr-o singura privire, multumita celor 4 culori ale inelului cu led de calitate a aerului.

Sistemul Multi Senzor detecteaza:

PM

PM

Senzorul de Particule (PM) este util pentru monitorizarea in timp real a PM 10 si PM 2.5, detectate o data pe secunda. Particulele (PM) sunt particule minuscule care pot fi foarte daunatoare pentru sanatate, patrunzand adanc in corpul uman. Acestea sunt mici si usoare incat tind sa stea mai mult timp in aer, afectand sistemul respirator si circulatia sangelui.

*PM 10 au o dimensiune de pana la 10μm si pot patrunde in caile respiratorii superioare. PM 2.5 au o dimensiune de pana la 2.5μm si pot ajunge pana la plamanii nostri, astfel patrunzand mai adanc in corpul nostru.

Temperatura și umiditatea

Senzorul de CO si Alerta

Folositor pentru a primi monitorizare constanta a Monoxidului de Carbon. CO poate veni din procesele de ardere, precum cele provenite de la incalzitoare, hote sau cuptoare. Senzorul CO te alerteaza printr-un semnal acustic prin intermediul aplicatiei hOn, pentru a-ti garanta o viata mai sigura.

Gaze (COV)

Gaze (COV)

Acest senzor detecteaza COV (Compusi Organici Volatili), care pot preveni de la detergenti, solventi, cosmetice si mobila, odata la 20 de secunde.

Senzorul de CO si Alerta

Temperatura și umiditatea

Senzorul specific te ajuta sa ai o monitorizare constanta a temperaturii si umiditate relativa in casa.

FILTRARE: H-TRIFILTER

H-TRIFILTER este un sistem de filtrare exclusiv Hoover pentru H-PURIFIER, prezentat cu actiunea combinata a 3 straturi diferite de filtrare, cu o functie specifica pentru fiecare strat, pentru a-ti garanta intotdeauna protectia fata de poluantii interiori pana la 0.1 microni.

 

1. Filtrul exterior

Functioneaza ca filtru primar, intercepteaza particulele mari precum firele de par si parul animalului de companie si praful.

 

2. Filtrul HEPA (H13)

Filtrul secundar elimina pana la 99,97% din particulele de praf si poluanti: precum polenul, acarienii, bacteriile, agentii poluanti din exterior, de asemenea captureaza particulele atmosferice de PM2.5 si PM10. In plus, filtrul HEPA de la Hoover are un tratament unic pentru inhibarea polenului odata ce a fost prins de filtru devenind inofensiv, permitand subiectilor alergici sa gestioneze filtrul in deplina siguranta.

 

3. Filtrul de Carbon Activ

Al treilea filtru elimina gazele nocive si mirosurile. Este compus din carbon activ care, multumita porozitatii sale, absoarbe compusii volatili organici (COV), mirosurile, fumul, fumul de tigara si dioxidul de azot (NO2) GAZUL COV (Compusii Volatili Organici) sunt compusi chimici volatili ( precum formaldehida), care de obicei vin de la detergenti, lipici, solventi, cosmetice, echipamente electronice si chiar mobila. La o expunere prelungita, acestea sunt daunatoare sanatatii noastre. NO2 (Dioxidul de nitrogen) provine de obicei din cauza traficului.

IMPRASTIERE: 360° AIRFLOW

Multumita formei rotunde pe care o are H-PURIFIER si a sistemului Airflow de 360°, aerul purificat este imprastiat in orice directie, mai intai spre tavan si apoi in toata camera, atingand orice loc intr-un mod rapid si eficient. O camera de 20m² este purificata in doar 10 minute.

*Timpul pentru curatare unica a unei camere de 20m² (inaltimea standard de 2.4m) pe baza maxima conform CADR.

Inapoi