ISTORIA NOASTRA

Aparitia Hoover si a primului aspirator din istorie

O cutie, un ventilator, o perna de matase si un bat de matura - asa s-a nascut primul aspirator din istorie. Ideea care a transformat aceste simple elemente in una din cele mai revolutionare tehnologii din secolul trecut ii apartine lui James Spangler, un paznic de noapte din New Berlin, Ohio, care suferea de astm si care s-a saturat sa respire praful din magazinul in care lucra, astfel a patentat aceasta inventie si visul sau a fost sa o aduca in fiecare casa din America. Avea nevoie de cineva care sa creada in proiectul sau care sa aiba indemanarea si resursele necesare sa-l execute.

A decis sa trimita prototipul primului aspirator verisoarei sale, Susan Hoover - o decizie prin si-a facut averea. Susan a folosit aspiratorul cateva zile acasa si a devenit cel mai infocat sustinator al aspiratorului. L-a prezentat sotului ei, William Hoover, care detinea o mica afacere cu articole din piele pe care le vindea in magazinul din New Berlin. Petrecand multi ani printre clienti, i-a permis sa se familiarizeze cu piata. Ca un antreprenor cu viziune, a simtit rapid potentialul enorm al acestui “bat” inovativ. A cumparat brevetul si a inceput producuctia si crearea companiei - The Hoover Company. Se intampla in 1908.

VALORILE NOASTRE

De cand s-a inventat primul aspirator si pana in prezent, prioritatea numarul 1 Hoover este de a asigura si de a oferi oamenilor performante ridicate si un stil de viata mai bun prin intermediul produselor fiabile si eficiente. 

 

BUNASTARE 

Bunastarea inseamna sa ai grija de tine si de cei pe care ii iubesti fara a renunta la rezultate excelente. Produsele Hoover sunt concepute pentru a oferi performante perfecte cu un impact pozitiv asupra calitatii vietii ajutand la promovarea unui stil de viata sanatos.

 

PERFORMANTA

Solutiile de ultima generatie create de Hoover sunt concepute pentru a oferi rezultate perfecte in ceea ce priveste performanta si eficienta in timp ce ofera grija ridicata pentru casa si familia ta.

 

INCREDERE

Peste 100 de ani de experienta si cercetari continue privind cele mai noi tehnologii au adus Hoover sa dezvolte o fiabilitate ridicata a produselor sale, permitand oamenilor sa preia controlul si sa obtina rezultate incredibile.

ECOSISTEMUL NOSTRU CONECTAT

Conectivitatea la Hoover nu este doar despre a fi la zi cu tehnologia. Inseamna oferirea de solutii reale pentru a spori experientele zilnice prin intermediul electrocasnicele Hoover. Scopul este de a moderniza si imbunatati vietile oamenilor, sanatatea acestora si starea de bine, multumita unui set complet de functii care ofera solutii eficiente si fiabile pentru o calitate a vetii mai buna.

Descopera mai mult