Rhapsody

 

Rhapsody este noul aspirator vertical fara fir de la Hoover cu un sistem multifuncțional, ergonomic și tehnologie avansata.

Aspiratorul este foarte ușor și manevrabil dar foarte puternic. Produsul dispune de tehnologia exclusivă HSpin-Core - un nou sistem de separare a prafului care asigură o ușurință in golirea si curatarea recipientului, fără a intra în contact cu praful.

Inovația tehnologică a aspiratorului Rhapsody se potrivește perfect cu ușurința in utilizare: designul său este elegant și inteligent, iar toate detaliile au fost studiate cu atenție pentru a spori confortul consumatorului și a transforma munca într-o experiență placuta.

 

MULTIFUNCTIONAL

Cu ajutorul sistemului portabil și a accesoriilor multiple detasabile, ai un adevărat aliat pentru orice nevoie: vă permite să curățați perfect toate podelele și suprafețele, să ajungeți deasupra dulapurilor și la tavanele înalte, chiar și în cele mai strânse spații, atât în ​​interiorul casei cât și în mașină.

 

TEHNOLOGIA HSPIN-CORE

Cu această tehnologie sistemul de separare se rotește datorită unui motor special, dedicat, pentru a genera un flux suplimentar de aer care împinge puternic praful, resturile și părul ramnand în fundul recipientului. Mai mult, acest lucru permite ca operatiunea de golire a cuvei sa se realizeze cu mai multă ușurință și fără a intra în contact cu praful. O experiență mai bună de curățare atât în ​​ceea ce privește utilizarea cat și întreținerea periodică.

 

INTUITIV SI CONTROL DIRECT

Un panou de control la indemana si foarte util este amplasat în partea superioară a produsului și vă permite să schimbati setarile foarte usor în timpul sesiunii de curățare: puteți seta butonul pentru covor pentru a activa bara de perie sau pe cea turbo pentru a crește puterea în cazul unei curățiri dificile.

În plus, nivelul bateriei este vizibil, întotdeauna sub control, avand afișaj cu 4 LED-uri, ceea ce vă permite să verificați starea de încărcare oricand.

 

EXPERIENTA FARA FIR

Bucurați-vă de aspirator fără a avea constrângeri legate de cablu. Cu o baterie performanta si usoara de litiu de 22V veti curata toata casa fara sa va mai pese de cablu. Bateria este reîncărcabilă în 5 ore si permite până la 35 de minute de funcționare. În plus, puteti incarca bateria bateria fie direct pe produs sau poate fi scoasă și încărcată separat.

 

MANEVRABILITATE MAXIMA

Rhapsody se poate manevra cu ușurință în jurul mobilierului și a altor obstacole din casă datorită sistemului Easy Driving. Sistemul special de pivotare de 180 ° vă ajută să ajungeți chiar și în zonele cele mai dificile, cu o răsucire simplă a încheieturii mâinii.

 

SISTEM DE PRINDERE PE PERETE

Puteti depozita usor aspiratorul vertical si accesoriile direct pe suportul de perete*

* Numai accesorii standard și duză Mini Turbo (când este inclusă)

DESCOPERA GAMA

Aspiratoare portabile fara fir
1 Produse
Închide Detalii
 • Nume produs /Cod comercial
 • Run time (up to)
 • Tip baterie
 • Number of Battery packs included
 • Anti-Twist
 • Indepartarea parului animalelor de companie
Rhapsody
RA22SE 011
 • RA22SE 011
 • 35
 • Li-Ion
 • 1
 • Nu
 • Da