Suport tehnic

Serviciul de asistenta Hoover ofera o retea eficienta si extinsa cu peste 40 centre autorizate in toata tara. Pentru a garanta serviciile de calitate, acestea sunt efectuate de catre un personal foarte calificat.

 

Contacteaza-ne

Pentru orice sesizare sau asistenta, Hoover va pune la dispozitie Serviciul de Asistenta Clienti dedicat oferirii de suport in cazul unor eventuale defecte sau solicitari de mentenanta.   

Pentru solicitari ale serviciilor tehnice, conactati numarul unic:

0344.40.30.30*

*Costul apelului depinde de operatorul dumneavoastra de telefonie.

Inainte sa initiati apelul, va rugam sa va asigurati ca aveti la indemana codul de 16 cifre (serial no.) care se regaseste pe produs si data exacta a achizitiei.

Unde gasiti codul produsului

Aveti nevoie de suport tehnic sau de mentenanta pentru electrocasnicele Hoover pe care le detineti? Contactati-ne online la serviciul de asistenta tehnica unde veti primi ajutorul nostru.

Contacteaza-ne online
Suna la numarul 0344.40.30.30

Manual de instructiuni

Manualul de instructiuni aferent fiecarui produs poate fi descarcat rapid si cu usurinta in format PDF direct din website-ul nostru - trebuie sa selectezi linia de produs, numele sau codul de produs.

 

Cautare

Accesorii si piese de schimb

Hoover, pentru a raspunde nevoilor, ofera o gama larga de accesorii si piese de schimb - contacteaza un centru de service autorizat si gaseste piesele deschimb si accesoriile compatibile cu produsul tau.

Cauta cataloage