Hoover va prezinta Synthesis 

Synthesis este cel mai inovativ aspirator cilindric, fara sac, multiciclonic din gama Hoover ce combina tehnologia cu designul.

Noua tehnologie PACT (Power Active Compaction Technology), brevetata de Hoover, garanteaza constant performante superioare.

Unicitatea este data de mixul dintre consumul scazut de energie, necesitatea diminuata a operatiunilor de mentenanta si capacitatea imbatabila de colectare a prafului.      

10 litri de praf comprimati intr-unul singur!

 

Inovatie si tehnologie

Synthesis a fost creat cu tehnologii patentate Hoover, totul pentru a-ti face viata mai usoara  - ofera siguranta curateniei impecabile cu un consum minim de energie.

 

Pana la 10 litri de praf comprimati intr-un litru* 

PACTPACT Una este o tehnologie inovativa ce comprima tot praful colectat din casa. Elicea centrala motorizata, invartindu-se continuu compacteaza praful in interiorul recipientului colector extinzandu-l gradual. 

*Teste de compresie realizate in laboratoarele Hoover folosind praf colectat din locuinte reale. Compresie masurata cu praf colectat de modelul Hoover XP71. Rezultatele pot varia functe de materiale sau ambient.

 

Performante superioare cu Tehnologia multiciclonica

Tecnologia AirvolutionTehnologia multiciclonica Airvolution garanteaza eficienta superioara in separarea prafului. Puternica forta centrifugala, care separa pana si cele mai fine particule de praf, previne blocarea filtrelor, asigurand, in acelasi timp, performanta constanta. Acest lucru insemnand mai putina mentenanta a filtrelor si un timp mai scurt de curatare.

 

 

RECIPIENT COLECTOR EXPANDABIL         

Synthesis are in componenta un recipient colector unic, expandabil, ce poate contine pana la 10 litri de praf* 

*Compresie realizata in laboratoarele Hoover folosind praf colectat din locuinte reale. Compresie masurata cu praf colectat de modelul Hoover XP71. Rezultatele pot varia functe de materiale sau ambient.

Performanta de top

Tehnologia inovativa PACT and Airvolution, impreuna cu eficienta superioara a motorului si a periilor speciale create de Hoover permit Synthesis atingerea unor performante superioare

Eficienta energetica excelenta

Eficienta energetica excelenta

Clasa energetica A iti garanteaza performante superioare in curatenie cu un consum de energie foarte scazut

Performante superioare in curatenia podelelor

Performante superioare in curatenia podelelor                 

Performanta impecabila in curatenia podelelor - 111% eficienta in extractie.

Eficienta superioara in extractie 

Aerul eliminat este intotdeauna curat multumita filtrului HEPA care asigura pana la 99.98% eficienta filtrarii

Super silentiozitate

Super silentiozitate                      

Synthesis este unul dintre cele mai silentioase Aspiratoare cu cilindru din categoria sa, cu un nivel de zgomot de numai 75dBA.

Igiena maxima

Synthesis este ideal pentru persoanele alergice la praf.

Fara proliferarea bacteriilor

Tratamentul  Silver Ion a compartimentului de praf previne cultivarea bacteriilor. Synthesis este, din acest motiv, ideal pentru alergici si pentru detinatorii de animale domestice

Fara contact cu praful  

Recipientul colector pentru praf al Synthesis Hoover este incapator, usor de detasat si golit, prevenind orice contact direct cu praful. Aditional, filtrul lavabil HEPA retine si cele mai fine particule de praf

Design unic

Synthesis a fost proiectat pentru a va aduce, cu stil,  performante superioare - puternic si solid dar cu un design unic si rafinat.    

Aditional, ecranul cu LED va permite controlul permanent la Synthesis. Indicatoarele speciale vor permite in permanenta folosirea corecta a Synthesis.

 

Accesorii

Multumita manerului inteligent cu perii integrate si accesoriile incluse, poti indeparta praful de pe cele mai delicate suprafete.

 

Peria – parchet extra

Peria Parquet Extra, cu periile moi si rotile captusite cu pasla, asigura o curatare corecta si eficienta pe toate suprafetele, incluzandu-le pe cele delicate cum este parchetul

Mini Turbo peria

Mini Turbo peria 

Speciala Mini turboperie, creata special pentru curatarea tapiteriilor, este tratata cu tehnologia cu ioni de argint pentru impiedicatea dezvoltarii bacteriilor

Accesorii atasate 

Accesoriile practice ce insotesc Synthesis pot fi atasate tubului aspiratorului pentru a le avea mereu la indemana.